ANKARA / SİNCAN - Andiçen Ortaokulu

May

26 Mayıs Cuma günü okulumuzda yapılacak Bahar Şenliğinde çeşitli gösteriler, yarışmalar ve müziklerle baharın gelişini kutlayacağız.

Program Akışı;

12.10-13.30 PİKNİK

14.00 GÖSTERİLER - YARIŞMALAR

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 25 Nisan 2017 Salı günü okulumuzda şarkılar, şiirler, oyunlar ve çeşitli etkinliklerle kutlanacaktır.

May

19 Mayıs 2015 Saat:10.00´da başlayacak olan Gençlik Şöleni´mize tüm öğrenci, veli ve mezunlarımız davetlidir.Sürpriz hediyelerin bulunduğu Hediye Çekilişi, Çeşitli Yarışmalar, Canlı Müzik, Kermes gibi etkinliklerimiz yapılacaktır.Biletler okulumuzdan temin edilebilir.

Haz

2014 YILI PARASIZ YATILILIK VE BURSLULUK SINAVI SINAV GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLMUŞTUR

May

Açılışını yaptığımız sergimizde öğrencilerimizin yıl boyunca yapmış olduğu çalışmalar sergilenmektedir.